.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

miercuri, 3 iulie 2013

Postere și afișe: grafică Corel DrawÎn articolul de față vă prezentăm o parte dintre posterele și afișele create în ultima vreme de noi. Pentru a le realiza, echipa 7donkeys.eu utilizează editorul grafic vectorial Corel Draw.

Grafica pentru postere și afișe este construită astfel încât aceasta să fie utilizabilă atât pentru tipar sau print de mari dimensiuni, cât și în cadrul website-urilor, ori a rețelelor de socializare de pe internet. În funcție de destinația principală a graficii, sunt utilizate codurile de culoare CMYK (pentru tipar și print) sau RGB (în cazul bannerelor afișate online).

Puteți solicita serviciile de grafică oferite de 7donkeys.eu, contactându-ne pe email sau messenger: seven.donkeys@yahoo.com, la numarul de telefon 0734.423.393 ori prin intermediul paginii noastre de facebook.
 
***
Posterul "It's My Life" a fost creat cu ocazia participării contra-tenorului Cezar Ouatu în Finala Națională din România a concursului Eurovision 2013. Astfel încât Cezar și Cristian Faur să poată beneficia de o promovare puternică în cadrul rețelei de socializare Facebook, 7donkeys.eu a propus grafica din imaginea de mai jos. Titlul melodiei care a reprezentat anul acesta România în Marea Finală de la Malmö din Suedia, "It's My Life", este desenat în perspectivă, înconjurat de focuri de artificii. Alături au fost amplasate identitatea vizuală folosită de Cezar pentru numele său, logo-ul TVR, data și ora la care urma să fie transmis live show-ul de televiziune.Pentru piesa "Emilia", interpretată la Selecția Națională Eurovision 2013 de Elena Vasile de la Electric Fence, echipa 7donkeys.eu a creat un poster care a avut ca idei centrale jocul de lumini, reflectoarele și scena. Ca fundal, a fost construită o cortină alcătuită din articole de presă. Printre elementele prezente în cadrul posterului se află logoul Eurovision și cel al TVR.Afișul care îl prezintă pe regizorul Radu Afrim este realizat în martie 2013, cu ocazia reluării spectacolului-eveniment "Omul pernă" la Teatrul "Maria Filotti" din Brăila. Pentru detalii, click aici.Posterul "Jasspper" a reprezentat la un moment dat imaginea unui site de grafică și a fost utilizat inclusiv ca afiș stradal.

Afișul prin care se anunță desfășurarea Sesiunii de comunicări științifice de la Universitatea "Constantin Brâncoveanu" a fost utilizat în 2010. Acesta a fost printat la dimensiunea A3, fiind expus pe holurile și în sălile Facultății de Științe Administrative și ale Comunicării din Brăila.Banner cațel: