.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

miercuri, 2 octombrie 2013

Grafică 7donkeys.eu: Diplome Reiki, gradele I - IVÎn articolul de față prezentăm diplomele realizate la solicitarea Maestrului Reiki Maria Petronela Abu-Amoud, de către graficianul 7donkeys.eu, Marius Spînu.

Cele patru diplome corespund gradelor pe care le pot obține cursanții de Reiki, fiind particularizate prin diferite nuanțe. Verde, pentru gradul I - practicant; portocaliu, pentru gradul II - practicant; bej, pentru gradul III - profesor; violet, pentru gradul IV - maestru.

Precizam pentru viitorii noștri clienți că serviciile de grafică pentru întocmirea unei diplome sunt în valoare de 50 de lei. Pentru amanunte referitoare la serviciile de grafică și webdesign, precum și la tarife, puteți accesa această pagină.

Maria Petronela Abu-Amoud, Maestru Reiki (Usui Reiki Ryoho) și șaman Munay-Ki, practică cele două tehnici de terapii complementare și ține cursuri pentru cei care doresc să participe. Domnia sa poate fi contactată fie la adresa de e-mail petronelaabuamoud@yahoo.com, fie la numărul de telefon 0734831261. REIKI 

Cu privire la Reiki, sănătatea înseamna scurgerea armonioasă a energiilor prin corp. Vindecare înseamnă autovindecareÎn mod esențial,  Reiki înseamnă forţa universală a vieţii și este o tehnică de vindecare spirituală, readusă în actualitate de doctorul Mikao  Usui. 

REI înseamnă înţelepciunea divină, minune, luminozitatea divină, omniprezent, omnipotent, strălucitor, universal, clar, în timp ce KI se traduce prin expresiile energia vitală, forţa universală, forţa generatoare a cerului şi a pământului.

 Reiki este o metodă japoneză de purificare şi echilibrare a energiilor corpului uman. Este o metodă naturală de autovindecare bazată pe direcţionarea energiei. Practicanții Reiki nu folosesc propria energie, ci fluxul energiei universale a vieţii, care este canalizat spre sine sau spre cei din jur, prin intermediul mâinilor, ochilor, suflului sau intenţiei. În Reiki sunt două aspecte importante:

ENERGIA  -  Orice persoană care primeşte iniţierea de la un maestru Reiki are capacitatea de a folosi energia Reiki în folosul personal sau pentru cei care îi solicită ajutorul.
PARTICIPAREA PERSONALĂ  -  Se referă la participarea personală conştientă prin respectarea în practica de fiecare zi a celor 5 principii care constituie esenţa spiritualităţii: 

"Începând de azi,
Nu mai sunt îngrijorat
Nu-mi este teamă
Îmi fac munca onest
Voi mulțumi pentru binecuvântările mele
Voi fi bun cu toate ființele vii!"
(Traducere conform lucrării "Reiki tradițional" de Dumitru Hristenco, Editura Teora, Ediția 2012, pg. 33).

MUNAY-KI 

Ritualurile Munay Ki reprezintă cele mai importante învățături primite de catre Dr. Alberto Villoldo, psiholog și antropolog, ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale șamanilor incași și amazonieni.

Dr. Alberto Villoldo a primit aceste inițieri de la maeștrii săi șamani alături de îndemnul de a le transmite mai departe în întreaga lume. Pe măsură ce aceste inițieri se vor realiza pe deplin, veți simți în inima dumneavoastra o binecuvântare permanentă a Ființelor Superioare. Vechii șamani incași au realizat că acum Pământul se află la un punct de răscruce și este important să împărtașească aceste inițieri în afara liniei lor.

Munay Ki este un cuvânt de origine Quechua și înseamnă "Dragoste și Frumusete" sau "Te iubesc" sau "Fii așa cum esti!". Prin Munay Ki se înțeleg cele nouă ritualuri de inițiere ale medicinei șamanice pentru a deveni o persoană plină de înțelepciune și putere, care și-a asumat responsabilitatea pentru întreaga creație.  Aceste ritualuri inițiatice sunt comune tuturor tradițiilor șamanice chiar dacă ele sunt exprimate sub diverse forme si stiluri, în culturi diferite. Munay Ki reprezinta cele mai profunde și mai transformatoare ritualuri ce provin de la indienii Q'ero, șamanii de nivel superior ai incașilor care își au originea în urmă cu peste 30000  ani la păstrătorii înțelepciunii din Himalaya, cunoscuți ca fiind poporul Laika. Cele 9 ritualuri inițiatorii au abilitatea de a transforma conștiința umană - prin modificarea matricei, modelului luminos al corpului nostru activand calitatea ADN-ului astfel încât îmbătrânim, ne vindecăm și murim în mod diferit, pe măsură ce corpul nostru fizic evoluează într-un corp al luminii.

În tradiția popoarelor din Anzi cuvantul Munay semnifică a iubi, a vrea sau a dori. Este însăși iubirea necondiționată, nelimitată, eternă. Această iubire ce își are lăcașul în centrul inimii reprezintă exercițiul pentru dezvoltarea puterii șamanului.

Dar Munay este și unul dintre principiile organizatoare ale intregului Univers, legea iubirii, prima dintre cele trei legi sacre incașe. Dar, mai mult decât o simpla emoție, Munay este văzut ca fiind atitudinea de respect și apreciere pentru tot ceea ce ne înconjoară. Astfel,  prin Munay - cu ajutorul inimii - putem comunica cu toate cele cinci tărâmuri (mineral, vegetal, animal, uman și Apukunas - cel al Ființelor de Lumină).

În aceeași tradiție cuvântul Ayni înseamnă reciprocitate, echilibru, dar și armonie. Este considerată a fi relația corectă, un schimb sacru sau o muncă facută în comun pentru beneficiul tuturor. Dacă dați, veți primi și dacă primiți trebuie să dați înapoi - aceasta este una dintre legile tradițiilor mistice incașe, care se regăsește și astăzi în micile sate de munte. Ayni este o cale a vieții creată de către incași, de care depindea însăși supraviețuirea lor. 

A practica Ayni cu toată lumea și cu tot ceea ce ne înconjoară ajută la deschiderea inimii, iar cele nouă ritualuri din Munay Ki ne ajută să trăim în Ayni.