.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

miercuri, 20 noiembrie 2013

Grafică vectorială pentru copertă de carte și CD"Secretele succesului în marketingul online" este cartea lansată de George Țigănuș și prezentată pe site-ul acestuia, secretelesuccesului.com. Mai precis, este vorba despre un curs de marketing online, pentru care echipa 7donkeys.eu a realizat coperta și grafica CD-ului promovat pe site.

Pentru că în perioada noiembrie-decembrie 2013, 7donkeys.eu oferă anumite discounturi pentru pachetele de grafică solicitate, în cazul de față proiectul a cuprins coperta 2D a manualului, coperta 3D, imaginea pentru CD și headerul siteului, toate având un singur tarif, 100 lei.

Iată descrierea cărții, făcută de Marius Spînu, grafician și webdesigner 7donkeys.eu:

„Secretele succesului în marketingul online”, scris de George Țigănuș, este cursul perfect pentru acei oameni care vor sa dezvolte o afacere serioasa si profitabila. Am citit cursul, am folosit metodele identificate si prezentate de George. In prezent folosesc aceste strategii pentru promovarea afacerilor clientilor mei. Compar cursul de fata cu undita pe care o dai pescarului pentru a se hrani pe sine si pentru a-si rasfata familia cu venitul obtinut. Metodele au un succes garantat pentru aceia care depun atentie la detalii si sunt determinati sa munceasca serios, ca pentru orice afacere proprie. Unul dintre meritele acestei carti in constituie prezentarea clara a pasilor de urmat in marketingul online. Sunt explicati toti parametrii tehnici necesari, sunt prezentate platformele, directoarele, retelele si programele necesare procesului de marketing online. Sunt detaliate metodele concrete de promovare a websiteuri-lor proprii. In cazul de fata, entuziasmul lecturii este doar bonusul de inceput. Cei care citesc cursul pot trece la treaba imediat, urmand pasii. Daca la capitolele 3 si 4 (paginile 33 - 61) cititorii aflati la inceput de drum sunt invatati cum sa structureze un website business in mod optim, pentru utilizatorii care au deja o anumita experienta in domeniu, capitolele 6 si 7 vor fi o surpriza placuta si un motiv de bucurie. Capitolul 6 (paginile 66 - 82) prezinta o serie de metode directe de a obtine un venit constant din afacerea online. Iar capitolul 7 (paginile 83 - 142) explica detaliat modalitatile de promovare rapida a website-urilor. Sunt precizate nu mai putin de 10 metode pentru transformarea unui website intr-un business online de succes, cu trafic record si Page Rank mare oferit de Google.
Marius Spinu, Bucuresti

Ca definiție, conform wikipedia, marketingul reprezintă "știința și arta de a convinge clienții să cumpere". Marketingul online este așadar știința și arta de a convinge oamenii să cumpere bunuri sau să acceseze servicii prezentate pe internet, pe websiteuri proprii.

Iată LISTA SERVICIILOR ȘI A TARIFELOR DE GRAFICĂ ȘI WEBDESIGN oferite de 7donkeys.eu: CLICK AICI!
Iată un PORTOFOLIU SELECTIV pentru grafică vectorială:
CLICK AICI!
Iată detalii despre WEBSITEURILE CONSTRUITE de 7donkeys: CLICK AICI!