.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Constructie website-uri WordpressÎncepem anul 2014 în forță și cu entuziasm! 7donkeys vă prezintă un nou produs: website-uri Wordpress business și personale.

Anul acesta vă propunem să realizăm împreună website-uri pe platforma Wordpress. Vom explica în cele ce urmează toți pașii despre care este bine să fiți informați, în cadrul unui...

Ghid de realizare a websiteurilor Wordpress

1. Alegerea adresei de webste:
In vederea indexarii optime de catre motorul de cautare Google, se recomanda ca adresa sau URL-ul siteului sa fie cat mai scurt si descriptiv (maximum, 63 de caractere + sufixul domeniului), titlul de website sa cuprinda intre 10 si 70 de caractere, iar descrierea sa cuprinda intre 70 si 160 de caractere (inclusiv spatiile).
Iata o exemplificare:
Adresa sau URL-ul website-ului: http://www.exemple-grafica.com/
Titlul websiteului: Exemple de grafica Corel Draw.
Descrierea websiteului: Iti prezentam cele mai bune exemple de grafica vectoriala Corel Draw din Romania.

In ceea ce priveste domeniul, astfel incat websiteul sa fie usor accesat de utilizatorii din Romania se recomanda domeniile .ro sau .com

2. Cumpararea sau inchirierea adresei alese:

Odata aleasa adresa, o cumparam sau o inchiriem. Astfel incat sa aveti control deplin asupra adresei, procedura de cumparare sau inchiriere o veti face dumneavoastra, cu datele domniei voastre.

In situatia in care stabilim ca vrem o adresa care sa aiba domeniul .ro, aceasta se cumpara si va aparține toata viata. Costul ei este de aproximativ 250 lei. Procedura este întreprinsă aici: http://rotld.ro/

Daca alegem o adresa cu domeniul .com, inchirierea se face anual, iar tariful este de 14$. Inchirierea se face de la: http://www.godaddy.com/

3. Cumpararea pachetului de hosting (gazduire):

Un website nu poate exista daca nu este gazduit de un server. Simpla adresa asigura doar dreptul de a folosi acel nume de website. Trebuie cumparat un pachet de gazduire pentru site. Fiecare site este, de fapt, o colectie de fisiere si acestea trebuie sa fie stocate undeva, pentru a putea fi accesate de catre utilizatorii de internet.

Echipa 7donkeys va prezenta recomandarile pentru gazduire la momentul potrivit. Ceea ce trebuie sa stiti este ca, in medie, tariful lunar pentru gazduire este de 8$.

4. Construirea websiteului:

Odata parcursi pasii administrativi de alegere a adresei, de inchiriere a ei si de inchiriere a gazduirii, trecem la discutiile despre aspectul siteului.

Vom stabili cateva lucruri esentiale, cum ar fi:
- Cum sa arate prima pagina? (Cu multe imagini, cum mult text, si text si imagini? Cum sa fie ele aranjate?)
- Cum sa arate pagina de articol? Sa aiba o singura coloana? Sau mai multe coloane?
- Ce va cuprinde meniul de website? Exemplu: Acasa, Contact, Blog etc
- Ce paleta cromatica dotiti sa aiba websiteul?
- Cum doriti sa fie sigla? etc.

Ca urmare a consultarilor pe care le purtam, 7donkeys realizeaza websiteul mult dorit de dumneavoastra, iar promovarea online a afacerii poate incepe!

Pentru detalii privind tarifele, click aici!
Pentru detalii privind websiteurile cu hosting gratuit, realizate pe platforma Blogspot, click aici!