.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Website de promovare, pentru Editura Herald


Echipa 7donkeys oferă servicii de webdesign și furnizează conținut pentru paginile online ale clienților care ne contactează.

Websiteul "Mandala, geometrie și artă sacră de Octavian Simu" este un website de prezentare (business) creat pe platforma blogger. Webdesign-ul și conținutul acestuia (text, fotografii, grafică) sunt realizate în totalitate de echipa 7donkeys, conform dorinței și solicitării Editurii Herald.
Două dintre avantajele utilizării platformei blogger, implementată chiar de Google, sunt indexarea imediată a paginii de internet și găzduirea gratuită (free hosting).Singura situație în care nu se recomandă utilizarea unui website blogger este aceea în care se preconizează accesarea simultană de un număr de utilizatori mai mare de 100. Având în vedere că acest fenomen se produce destul de rar și doar în cazul portalurilor de știri ale marilor trusturi media, platforma blogger își menține poziția avantajoasă în fața principalilor săi competitori.

Websiteul "Mandala, geometrie și artă sacră de Octavian Simu" a fost creat pentru promovarea cărții autorului român. Realizarea websiteului face parte dintr-un pachet de promovare online, împreună cu o pagină de facebook, o pagină wikipedia și redactarea unui comunicat de presă privind lansarea lucrării.
Click aici sau aici pentru vizualizarea websiteului "Mandala, geometrie și artă sacră de Octavian Simu". Pentru detalii suplimentare despre serviciile de webdesign și furnizare conținut publicații ale 7donkeys, click aici.