.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

duminică, 12 ianuarie 2014

Ziarul “7donkeys si alegerile europarlamentare”


Ziarul 7donkeys.eu a ajuns deja la al treilea număr. Acesta se va afla sub lumina tiparului în cursul lunii ianuarie 2014 și este dedicat alegerilor europarmentare. (Puteți vizualiza sau descărca ziarul în format PDF mai jos.)

Dacă primul număr a apărut în mai 2013 sub formă de pliant, iar numărul al doilea - din octombrie 2013 - sub forma unei foi volante, iată că în 2014 vorbim despre un ziar de 8 pagini, având conținut integral color.

Pentru că perioada alegerilor europarlamentare se apropie (22 - 25 mai 2014), echipa 7donkeys.eu se pregătește la rândul său pentru campania electorală. Ne-am propus să susținem dreptul cetățenilor la informare și dreptul candidaților de a se promova, în cadrul unor acțiuni de mediatizare decente și constructive.

Alegerile care au loc pentru desemnarea reprezentanților în cadrul puterilor legislativă și executivă au o însemnătate deosebită și marchează destinul unei națiuni. Alegerile pentru Parlamentul European au impact direct în viața tuturor cetățenilor din Uniunea Europeană.

Fiecare locuitor al uniunii își dorește o viață mai bună, un nivel de trai ridicat, asigurarea dreptului la muncă și la remunerare justă, dreptul la informare și libertatea de exprimare, pace și coeziune socială, un mediu sănătos, iar lista ar putea continua.

Pentru România, 2014 înseamnă atât alegeri europarlamentare, cât și prezidențiale. Având în vedere disputele publice din ultimii ani de la nivel social și politic, interesul poporului român pentru alegerile din acest an este foarte mare. Într-un sondaj de opinie de la sfârșitul lui 2013, două treimi dintre cetățenii cu drept de vot din România își exprimau intenția de a participa la europarlamentare. Ținând cont de faptul că, în mod tradițional, alegerile prezidențiale strârnesc o fascinație și mai mare, este de așteptat ca prezența românilor la urne să înregistreze anul acesta un record.

Astfel, 7donkeys.eu vă propune o colaborare în vederea realizării unor publicații de promovare a partidului din care faceți parte și a candidaților acestuia. 7donkeys.eu furnizează servicii de promovare și marketing specifice producției publicitare, între care: grafica vectorială, webdesignul, asigurarea de conținut pentru publicații online și tipărite, așezarea în pagină.Noi realizăm ziarul sau revista de care aveți nevoie, iar dumneavoastră dați ok-ul și o trimiteți la tipar.


Atât conținutul, cât și așezarea în pagină sunt puse la punct de 7donkeys.eu, conform dorințelor dumneavoastră, exprimate în cadrul întrevederii pe care o vom avea. Programele pe care le folosim pentru întocmirea machetelor sunt Corel Draw și QuarkXPress, specifice activităților tipografice din România.

Iată tipurile publicațiilor pe care vi le propunem:

Clasificare după frecvența publicării:
  • publicație cu un singur număr
  • publicație periodică (săptămânal, bisăptămânal, lunar, bilunar)

Clasificare după conținut:
  • publicație cu un conținut general de informare și/sau divertisment, în cadrul căruia sunt inserate articole și interviuri de promovare
  • publicație cu un conținut exclusiv de promovare, privind partidul politic, activitatea acestuia, obiectivele și candidatul sau candidații

Clasificare după dimensiuni:  A3 sau A4.

Clasificare după numărul de pagini:  4 pagini, 8 pagini, 12 pagini, 16 pagini.

Dumneavoastră veți decide frecvența apariției, dimensiunea tipăriturii, numărul de pagini, proporția dintre articolele de promovare și cele de informare, numărul total al interviurilor dintr-un număr și orice alte detalii de interes.

Tariful unei pagini A3 este de 200 de lei, iar tariful unei pagini A4 este de 150 de lei. Calculul se face în funcție de numărul de pagini.

DOWNLOAD MODEL ZIAR!

PDF: Agenti vanzari