.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

joi, 6 februarie 2014

Diploma realizata cu ajutorul programului de grafica vectoriala Corel Draw

 
Pentru ca multe firme, ONG-uri si institutii din Romania organizeaza diferite activitati la finalul carora doresc sa le inmaneze participantilor diplome sau certificate, 7donkeys are o oferta speciala in acest sens. 

In perioada februarie - martie 2014 puteti comanda un pachet de grafica pentru trei diplome sau certificate, la valoarea de 100 de lei. Astfel, beneficiati de o reducere de 50 de lei, avand in vedere ca acesta este tariful pentru o singura diploma.

In articolul de fata va prezentam Certificatul realizat pentru Asociatia Pro-Cultura, Mediu, Dezvoltare "Aripi pentru Viitor". Certificatul adevereste faptul ca participantii au absolvit cu succes cursul de dezvoltare personala cu tema: "Dialog cu timpul interior". Cursul s-a desfasurat in data de 25 ianuarie 2014 la Sighisoara si a fost tinut de doamna Rodica Hapeci, in calitate de Life Coach.

Diplomele si certificatele realizate cu ajutorul programului de grafica vectoriala Corel Draw sunt concepute special pentru tipar, prin utilizarea sistemului de culori CMYK. Acestea pot fi trimise la tipografie sau printate la imprimante cu jet de cerneala ori cu laser.