.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

luni, 17 martie 2014

7donkeys.eu are nevoie de agenți de vânzări
Vrei un part-time job? Îl ai chiar în acest moment.


Citește acest articol, descarcă PDF-ul de mai jos și adu primii clienți, acum!

Primești un comision de 20% din valoarea fiecărui serviciu de webdesign sau de grafică, solicitate de clientii pe care ii aduci.

7donkeys.eu realizează website-uri de înaltă calitate, cu optimizări SEO implementate gratuit, folosind platformele blogger si wordpress. Conform dorintelor clientilor nostri, stabilim impreuna cu acestia logo-ul, structura website-ului, paleta cromatica si liniile generale de continut. In mai putin de doua saptamani website-ul este predat "la cheie".

De asemenea, 7donkeys.eu furnizeaza si servicii de grafica vectoriala, layout si continut publicatii, montaj si editare video.

Ce ai de facut tu in calitate de AGENT DE VANZARI colaborator al echipei 7donkeys.eu?


Studiaza gama de servicii si tarifele. Merita sa remarci faptul ca tarifele 7donkeys.eu sunt printre cele mai accesibile de pe piata de publicitate din Romania, ceea ce nu poate insemna altceva decat ca orice client al nostru are toate motivele sa fie bucuros si multumit de colaborare.

Un website de prezentare (business), construit pe platforma wordpress sau blogger, costa 500 lei. Din acesti bani, 20% sunt ai tai, fara taxe sau altfel de ajustari financiare.

Nu ai nevoie de nimic altceva decat de clienti. Nu ti se cere experienta, nu sunt necesare studii anume, nu conteaza ce particularitati ai. Conteaza sa aduci clienti!

Le explici acestora care sunt serviciile noastre, ei iti comunica ce isi doresc, realizam website-ul sau grafica de care au nevoie, iar tu iti primesti comisionul. Simplu si eficient!

Ai intrebari sau vrei sa afli mai multe?


Pentru orice fel de detalii suplimentare, contacteaza-ne chiar acum si iti raspundem cu placere.
Persoana de contact: Marius Spînu
Tel: 0734 423 393 sau 0747 757 683
Mail: seven.donkeys@yahoo.com
Yahoo! ID: seven.donkeys

Descarca de aici PDF-ul cu OFERTA de servicii,
INFORMAȚIILE pe care le vei transmite clienților și
ACORDUL pe care îl vom semna: