.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

joi, 29 mai 2014

Layout: Caiet de sală, Concursul Internațional de Canto “Hariclea Darclée”


În perioada 28 iulie - 3 august 2014 la Brăila se desfășiară Cursurile de Măestrie Artistică, Master Class, ținute de Mariana Nicolesco, în cadrul manifestărilor Concursului Internațional de Canto "Hariclea Darclée".

Cu acest prilej, 7donkeys.eu a realizat o propunere de grafică pentru caietul de sală al evenimentului. Layout-ul propus aduce în atenție un design modern, construit cu ajutorul softurilor de grafică vectorială. Paginile tipăriturii au ca nuanțe predominante roșul și auriul, specifice lumii teatrului și operei.

În conformitate cu programul de anul acesta, vor avea loc cel puțin două evenimente importante la care publicul este invitat.

  • Sâmbătă, 2 august, la ora 13, se va desfășura o Conferință susținută de Dr. Stephan Poen (Medic foniatru și Doctor în muzicologie) cu tema: Christoph Willibald Gluck și Niccolo Jommelli, la o aniversare (300) & Giacomo Meyerbeer, la o comemorare (150). Aceasta va fi urmată de un Recital al Tinerilor Artiști. 
  • Cel de-al doilea eveniment este Concertul Master Class și va avea loc duminică, 3 august, la ora 17.

Iată mai jos cele opt pagini ale Caietului de sală, cu varianta de grafică propusă anul acesta de 7donkeys.eu. Textele folosite au rol orientativ. Fotografiile ce przintă obiective turistice din Brăila au fost realizate de fotograful Radu Aramă.

Pentru a încheia contracte pentru proiecte de grafică, layout sau webdesign puteți apela la serviciile echipei 7donkeys.eu.

Persoana de contact:
Marius Spînu
0734 423 393 | 0747 757 683
seven.donkeys@yahoo.com