.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

luni, 26 mai 2014

Manual de webdesign, realizat de Marius Spînu, 7donkeys.eu7donkeys.eu în colaborare cu firma Ram Info, care oferă cursuri de formare profesională, a întocmit un Manual de webdesign.

Marius Spînu, coordonatorul proiectului 7donkeys.eu, este autorul manualului. Acesta cuprinde noțiuni despre limbajele de programare și codurile HTML și CSS, explicații detaliate cu privire la platformele WordPress și Blogger, recomandări cu privire la strategiile de hosting și referitoare la închirierea sau cumpărarea adreselor de internet.

Lucrarea a fost scrisă la solicitarea Ram Info, ca suport al Cursului de aptitudini specifice administrării informațiilor în mediul online și se numește "Manual de webdesign. Construirea de websiteuri în cadrul platformelor WordPress și Blogger".

Manualul este adresat cursanților care apelează la serviciile de formare profesională puse la dispoziție de Ram Info și acreditate de Ministerul Muncii, respectiv de Ministerul Educației Naționale.

În cadrul manualului se explică în mod detaliat înclusiv strategiile de optimizare a websiteurilor în vederea indexării de către motoarele de căutare - Search Engine Optimization (SEO).

Detalii cu privire la Manualul de webdesign și la cursul de formare profesională organizat de Ram Info găsiți aici.