.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

marți, 19 august 2014

Grafica pentru coperte de carteEchipa 7donkeys a incheiat o colaborare cu Editura For You in vederea realizarii graficii pentru copertele cartilor publicate sub indrumarea doamnei Monica Visan.

Fiecare coperta de carte are initial doua - trei variante de grafica, create in functie de mesajul pe care autorul fiecarui volum doreste sa-l transmita cititorilor. In final este aleasa cea mai expresiva grafica, in functie de tonurile de culoare, imaginile prezentate si fonturile utilizate.

In cursul lunilor iulie - august 2014, 7donkeys a realizat grafica pentru patru dintre cartile care vor aparea anul acesta la Editura For You. Iata titlurile:

Ce-ar fi daca? • autor: Eldon Taylor
Kryon - Cartea 12. Cele douasprezece straturi ale ADN-ului • autor: Lee Carroll
Nei Kung • autor: Kosta Danaos
Sfetnicul tainic • autor: Mona Lisa Schulz, M.D., Ph. D.

Mai jos puteti vedea grafica pentru copertele cartilor mentionate.

Grafica este foarte importanta avand in vedere ca poate ajuta cumparatorii sa identifice mai repede cartea pe rafturile unei librarii sau ale unui supermarchet. O grafica atragatoare poate determina potentialii cititori sa se opreasca asupra unui volum, sa il rasfoiasca si sa decida daca acea lectura este adecvata pentru ei.

Grafica pentru tipografie se realizeaza de obicei cu editoare grafice vectoriale, cum ar fi Corel Draw sau Adobe Illustrator. Codul de culoare folosit este CMYK, specific industriei tipografice. (Diferit de codul RGB, utilizat de ecranele si display-urile calculatoarelor, smartphone-urilor si ale tabletelor.)

De aici puteti cumpara cartile publicate de Editura For You.

Pentru a solicita unul dintre serviciile de grafica sau webdesign furnizate de echipa 7donkeys.eu, va rugam sa studiati oferta serviciilor si a tarifelor, pe care o puteti gasi aici.

Date de contact:

Telefon:                0734 423 393
                              0747 757 683
E-mail:                  seven.donkeys@yahoo.com
Messenger ID:    seven.donkeys
Facebook:            7donkeys.eu