.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

marți, 19 august 2014

Siteul 7donkeys.eu citat de Wikipedia


Editia in limba romana a enciclopediei online Wikipedia a citat pentru prima oara websiteul 7donkeys.eu.

Articolul la care Wikipedia face trimitere se numeste "Despre platforma Blogger" si a fost publicat de echipa noastra in data de 21 aprilie 2014. Articolul este citat ca referinta in cadrul paginii Wikipedia: Blogger (platformă), pe care o puteti accesa dand click aici.

Suntem onorati de faptul ca prestigioasa enciclopedie online, cunoscuta si apreciata in intreaga lume, a citat articolul nostru, pentru a oferi utilizatorilor de internet din Romania informatiile necesare despre platforma Blogger.

Asa cum am precizat anterior, alaturi de WordPress, Blogger este una dintre cele mai solicitate platforme din lume pentru constructia de websiteuri si realizarea de bloguri. Platforma este pusa la dispozitia utilizatorilor de Compania Google.

Milioane de persoane fizice si juridice de pe glob folosesc aceasta platforma ca suport pentru website-urile oficiale sau personale.

Blogger ofera mai multe avantaje utilizatorilor sai. Dintre acestea enumeram:

  • hosting (gazduire) fara plata;
  • indexare foarte buna in cadrul listelor create in functie de cuvintele cheie de catre motorul de cautare Google;
  • obtinerea rapida a unui Page Rank mare.

Specificul websiteurilor construite in cadrul platformei Blogger este ca pot avea adrese de internet personalizate doar prin folositea domeniilor internationale - cum ar fi .com, .org, .info etc -, nu si a domeniului specific Romaniei, .ro. Insa acest lucru este compensat de faptul ca indexarea in cadrul Google este mult mai buna in situatia in care pe site sunt postate articole originale, cu o frecventa zilnica, saptamanala sau macar lunara.

Daca doriti sa sprijiniti afacerea sau activitatile dumneavoastra prin crearea unui birou online, unde sa puteti prezenta oferta bunurilor sau a serviciilor, echipa 7donkeys.eu va raspunde cu prietenie solicitarilor adresate. Putem creat pentru dvs. un website Blogger sau un website WordPress, in termen de cel mult doua saptamani. Lista de servicii sitarife se gaseste aici. Datele de contact le puteti afla de aici.