.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

sâmbătă, 20 septembrie 2014

Logo Corel Draw pentru asociația nou constituită, ACDPPR


Asociația Consilierilor pentru Dezvoltare Personală și Profesională din România (ACDPPR) a apelat la serviciile echipei 7donkeys pentru construirea logo-ului oficial.

Sigla asociației a fost creată cu ajutorului programului de grafică vectorială Corel Draw. Membrii fondatori ai Asociației Consilierilor pentru Dezvoltare Personală și Profesională din România au contactat reprezentanții echipei 7donkeys, în vederea construirii unui logo reprezentativ.

Pornind de la ideea că o astfel de asociație implică nenumărate ramificații și conexiuni sociale, a existat de la bun început preferința includerii în sigla oficială a unui copac stilizat.

Membrii fondatori ai ACDPPR au primit câteva propuneri de grafică. În urma dezbaterilor cu privire la varianta cea mai expresivă, a fost stabilită sigla, apoi au fost alese culorile și nuanțele acesteia.

 ACDPPR a fost constituită în 2014 de către doamnele Liliana Cehan, Alexandra Alina Constantinescu, Ane – Mary Ormenișan, Elena Pontbriant, Dorina Pîrău, Mirela Șerban și Ionela Violeta Popa. Asociația are ca scop promovarea consilierii pentru dezvoltare personală și profesională – respectiv oientare în carieră – și perfectionarea acesteia la cele mai înalte standarde.

Echipa 7donkeys s-a ocupat inclusiv de activitatea de mentenanță a website-ului ACDPPR. Pentru a vizualiza site-ul asociației, click aici.

Asistența tehnică și mentenanța de website, administrarea conținutului de website și furnizarea de continuț pentru publicatiile online sau tipărite (text, fotografii, grafică) sunt numai o parte dintre serviciile furnizate de 7donkeys. Alături de acestea, mai furnizăm servicii de webdesign și grafică, utilizând editorul grafic vectorial Corel Draw.

Pentru detalii referitoare la serviciile complete și tarifele noastre, puteți accesa această pagină.