.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

vineri, 9 ianuarie 2015

Platformă de cursuri online, realizată de 7donkeys în WordPressLa sfârșitul anului trecut 7donkeys a construit o platformă de cursuri online pentru SC Ram-Info SRL, societate care furnizează cursuri de calificare și specializare profesională.

Persoanele care doresc să urmeze un curs online se pot înregistra pe site, pot alege cursul potrivit, se înscriu la curs, fac plata prin transfer bancar, primesc acces la informații, memorează informațiile, iar la final pot susține examenul coordonat de Ram-Info, împreună cu Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Certificatele obținute în urma examenului sunt emise sub coordonarea Ministerului Edicației Naționale și a Ministerului Muncii, fiind recunoscute în România și, prin traducere notarială, în țările Uniunii Europene, în Canada și Statele Unite.

Printre cursurile prezentate în cadrul platformei online se numără: Consilier pentru Dezvoltare Personală, Consilier privind Cariera, Astrolog, Asertivitate și comportament asertiv, Asistent manager, Formator, Web Design, Arhivar, Inspector Sănătate și Securitate în Muncă (SSM).
Website-ul se numește "Cursuri Online - RamInfo" și poate fi vizualizat accesând acest link.

Persoanele, firmele, companiile sau ONG-urile care doresc să lanseze website-uri proprii, ne pot contacta la numerele de telefon 0734 423 393 sau 0747 757 683.

7donkeys oferă servicii de calitate, la un înalt nivel profesional, și răspunde cu prietenie și promptitudine tuturor solicitărilor sau necesităților de informare pe care le au noii noștri colaboratori.
Pentru construirea unui website, stabilim împreună meniul de site, liniile generale privind design-ul de site și adresa. 7dokeys construiește website-ul sau platforma online, întocmește un document PDF cu instrucțiuni de folosire și administrare a site-ului, iar la final acesta este dat în folosință clientului care a făcut comanda.

În afară de serviciile de web design, 7donkeys mai oferă servicii de consultanță SEO, furnizare conținut website, mentenanță lunară, servicii de branding și strategii de promovare.

Pentru constructia de website-uri, 7donkeys foloseste platforma WordPress, in cazul persoanelor juridice, si platforma Blogger, in cazul persoanelor fizice (artisti, scriitori, bloggeri etc.).