.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

miercuri, 29 aprilie 2015

Joburi part time, pentru studenții de la Universitatea “Constantin Brâncoveanu”


Miercuri, 29 aprilie 2015, are loc o acțiune de informare a studenților din cadrul Universității "Constantin Brâncoveanu", despre oferta de locuri de muncă part time, creată de echipa "7donkeys".

Cu sprijinul doamnei Conf. Univ. Dr. Camelia Vechiu, Decan al Facultății de Management Marketing în Afaceri Economice din Brăila, studenții vor afla despre posibilitatea de a încheia un Contract de colaborare, în calitate de agenți de vânzări, cu reprezentantul echipei "7donkeys", domnul Marius Spînu.

Studenții și studentele pot deveni agenți de vânzări trimițând CV-ul lor sau o simplă solicitare scrisă la adresa de email seven.donkeys@yahoo.com

În urma acestui mesaj, în câteva zile se va putea semna Contractul de colaborare, în două exemplare. Studenții care își doresc jobul de agent de vânzări vor mai primi o Ofertă (1 pagină) pe care o vor prezenta viitorilor clienți și un Ghid (5 pagini), pe care îl vor folosi pentru a se informa cu privire la serviciile oferite de echipa "7donkeys".

7donkeys.eu oferă servicii de webdesign; altfel spus, echipa construiește siteuri web. Agenții de vânzări vor primi un comision de 20% din valoarea fiecărui proiect adus. Astfel, dacă un website de prezentare costă, de pildă, 550 lei, agentul de vânzări va primi în contul său personal peste 100 lei. Dacă într-o lună agentul de vânzări va identifica 8 clienți, venitul său va fi unul substanțial.

Persoanele care își doresc acest part time job trebuie să aibă un cont de debit, deschis la orice bancă din România, pentru a primi lunar comisioanele câștigate.

Jobul nu impune niciun fel de condiții, cu excepția respectului față de clienți și față de colegi. Nu există un program de lucru; fiecare își stabilește propriul program.

Contactează-ne acum la adresa de email seven.donkeys@yahoo.com
Distrează-te, muncește și câștigă alături de noi!