.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

vineri, 10 aprilie 2015

Nou website de prezentare, construit de 7donkeys


În luna aprilie, echipa 7donkeys a construit un nou website pentru doamna psiholog Manuela Papadopol, membră a Colegiului Psihologilor din România, cu formare în psihoterapie experiențială și hipnoterapie.

Websiteul de prezentare este construit în cadrul platformei WordPress, având un webdesign modern, ușor accesibil. Tema de site este adaptabilă la diferite tipuri de display. În limba engleză, acest tip de design se numește "responsive web design", implicând folosirea unora dintre codurile intruduse recent la nivel internațional de specialiștii în programare. Cu alte cuvinte, în funcție de dispozitivul de pe care este accesat (monitor clasic, LCD, tabletă, smartphone etc.), websiteul este afișat în mod diferit, iar paginile sale sunt redimensionate în mod automat. Acest lucru înlătură necesitatea de a avea o adresă și un design create în mod suplimentar pentru dispozitivele mobile.

Websiteul intitulat "Manuela Papadopol" funcționează în momentul de față ca site de prezentare, având posibilitatea ca în viitor să devină site de conținut, în situația în care doamna psiholog va decide să publice aici articole referitoare la dezvoltarea personală și texte de literatură motivațională.
Echipa 7donkeys a întreprins toate optimizările SEO necesare la început de drum, adică tot ceea ce ține de strategiile Search Engine Optimisation - Optimizare pentru Motoare de Căutare, așa încât websiteul să fie preluat imediat de către Google.

Pachetul de WEBDESIGN SITE PREZENTARE + OPTIMIZĂRI SEO + CONSULTANȚĂ CONSTRUCȚIE WEBSITE are o valoare de 550 lei. Vom răspunde cu prietenie solicitărilor dumneavoastră și vom construi websiteul pe care vi-l doriți în mai puțin de două săptămâni.

În cadrul etapei de consultanță vă vom asista în vederea cumpărării adresei și închirierii hostingului, apoi vom trece la construirea webdesign-ului, adică a website-ului propriu-zis.

Pot fi emise facturi sub ștampilă proprie, ca PFA neplătitor de TVA.

Persoană de contact: Marius Spînu, 0734 423 393; email: seven.donkeys@yahoo.com

Click aici pentru a vizualiza websiteul www.ManuelaPapadopol.ro