.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

vineri, 3 iulie 2015

7donkeys anunta lansarea blogului “36plus”


Daniela Cioranu, autoarea blogului 36plus, ne-a contactat cu doua saptamani in urma spunandu-ne ca vrea sa construim designul website-ului ei, pe care il va lansa in mod oficial cat de curand.
36plus este un site personal (blog), construit in cadrul platformei WordPress, care are adresa proprie de internet: www.36plus.ro

Dupa ce am analizat impreuna mai multe teme WordPress, am ajuns la o concluzie comuna in ceea ce priveste designul si a inceput constructia propriu zisa a paginii de internet.

La solicitarea Danei, echipa 7donkeys a construit si un logo pentru headerul site-ului. Identitatea vizuala construita (vezi imaginea de mai sus) va putea fi folosita atat pe blog sau in cadrul retelelor de socializare, cat si pentru printarea unor tricouri, cani, flyere, bannere, afise sau a altor materiale publicitare.

Pentru ca sigla este construita in programul de grafica vectoriala Corel Draw, aceasta poate fi printata pe orice fel de materiale specifice productiei publicitare, indiferent de textura sau dimensiuni. Sistemul de culori pentru display-uri si monitoare (RGB)  poate fi convertit oricand in culori specifice tiparului (CMYK), iar rezolutia permite printarea inclusiv pe mash-uri de 10 metri patrati (parte din suprafata unui bloc de locuinte), avand in vedere ca este vorba despre o grafica vectoriala (nu un bitmap sau o imagine).

Un blog personal construit de echipa 7donkeys in cadrul platformei WordPress are tariful de 550 lei si este gata in doua saptamani. In aceste cazuri se face discount pentru crearea de logo, care are tariful de 150 lei.

Raspundem imediat oricarei solicitari de colaborare. Valorile noastre sunt calitatea, promptitudinea, prietenia si respectul. Click aici pentru CONTACT.