.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

vineri, 3 iulie 2015

Oferta website pentru Parcul Natural Balta Mica a Brailei


7donkeys prin reprezentantul său Marius Spînu a înaintat o ofertă către Parcul Natural Balta Mică a Brăilei, în vederea construirii unui site web (platforma WordPress). Conform caietului de sarcini, timp de 12 luni de la data lansării site-ului web, în ofertă este prevăzută furnizarea câtorva servicii specifice, cum ar fi: Optimizare pentru Motoarele de Căutare (Search Engine Optimisation - SEO), promovare în cadrul rețelelor de socializare, redactarea lunară a unor comunicate de presă etc.

Iată mai jos fragmente din ofertă:


OFERTĂ


            Având în vedere prevederile Caietului de Sarcini cu numărul de înregistrare ... din data de ... comunicat public de Regia Națională a Pădurilor - ROMSILVA, Administrația Parcului Natural Balta Mică a Brăilei R.A., în vederea achiziționării unor "Servicii de îmbunătățire a paginii web www.bmb.ro, supun atenției dumneavoastră oferta de față.

            Dosarul cuprinde:

ü  Ofertă (documentul de față);
ü  Recomandare;
ü  Copie de pe Certificatul de Înregistrare; Rezoluție și Certificate Constatatoare emise de Registrul Comerțului.


PACHETUL DE SERVICII

            Propunem construirea unui nou webdesign pentru pagina de internet www.bmb.ro și oferim un set de servicii conexe, după cum urmează:

NOU DESIGN WEB

            Noul website va fi construit în cadrul platformei WordPress și va avea o temă "responsive", pe care o vor alege persoanele responsabile din instituție, dintr-o listă de câteva teme propuse. Tema aleasă va fi apoi achiziționată din bugetul total prevăzut în ofertă.
            Optăm pentru platforma WordPress pentru că este una dintre cele mai populare și ușor de administrat platforme existente în momentul de față. Totodată, structura siteului poate fi schimbată din mers datorită așa numitelor "plug-in-uri", care oferă diferite facilități privind îmbunătățirea designului și a conținutului de site. Websiteurile realizate în WordPress pot fi indexate foarte bine de motorul de căutare Google, existând metode multiple (interne și externe) de optimizare - Search Engine Optimisation. [...]

            Proiectarea paginilor website-ului vor îndeplini cerinţele de compatibilitate şi accesibilitate în concordanţă cu specificaţiile W3C (World Wide Web Consortium, 5 Mai 1999) şi recomandările WAI (Web Accessibility Initiative), acceptate la nivel mondial drept standarde internaţionale în domeniul accesibilităţii web. Toate browserele de Internet (Internet Explorer, Google Chrome, Mozzila Firefox, Opera, Safari) cu toate versiunile acestora, dar nu mai vechi de 4 ani vor afişa corect conţinutul siteului.


SERVICII CONEXE

1.      Website-ul va fi înscris lunar în 30 de directoare românești și străine. Un raport în acest sens va fi remis lunar, prin email, instituției.
2.      Va fi redactat un comunicat de presă în fiecare lună. Comunicatul va face referire la informații noi incluse pe site și va fi remis prin email presei locale, naționale și internaționale (în limba engleză). De asemenea, va fi afișat pe site.
3.      Va fi întocmit un Raport privind strategiile SEO suplimentare și promovarea online.
4.      În cel mult 30 de zile de la lansarea noului website, va fi realizat un clip de promovare încărcat pe platforma YouTube, de 30 până la 60 de secunde, cu fundal sonor fără drept exclusiv de copyright.
5.      Vor fi create 10 bannere animate gif, de diferite dimensiuni, care vor putea fi inserate în alte siteuri, ca modalitate de promovare a paginii www.bmb.ro
6.      Va fi construită / reconstruită pagina de Facebook a siteului. Vor fi construite profiluri pe alte siteuri de socializare cum ar fi Twitter, Google Plus etc.
7.      Vor fi purtate discuții cu fotografii români care în ultimii ani au vizitat Insula Mică a Brăilei și care sunt de acord ca operele lor să fie prezentate pe site sau folosite în materialele promoționale, în mod gratuit, cu precizarea numelui.
8.      Administrarea se va face de către prestator pe o perioadă de 12 luni de la data definitivării site-ului, timp în care va acorda asistență tehnică persoanei desemnate în acest sens de către beneficiar pentru problemele semnalate.

            Toate acele servicii care presupun o singură etapă de activitate vor fi furnizate în 30 de zile de la momentul definitivării siteului. Toate serviciile în dreptul cărora am precizat în mod explicit că presupun etape lunare de activitate, vor fi îndeplinite - de regulă - până la data de 30 sau 31 a lunii respective, timp de 12 luni de la data definitivării siteului.


TARIFE

            Tariful unitar pentru serviciul de webdesign și pentru serviciile conexe este de 8000 lei [...]


ALTE SPECIFICAȚII CONTRACTUALE

            Prestatorul are dreptul de a vorbi public, prin orice mijloace de comunicare, despre faptul că a realizat websiteul și a furnizat toate celelalte servicii prevazute în contract, ca modalitate de promovare a portofoliului propriu și/sau de informare a publicului țintă.