.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

miercuri, 25 noiembrie 2015

Cadou de sarbatori! Website, 380 lei. Comanda acum!


Cadou de sarbatori! Orice website de prezentare sau personal, comandat si construit pana la sfarsitul anului, costa numai 380 lei. Comanda acum la numarul de telefon 0734423393 si echipa 7donkeys iti va indeplini dorinta de a avea un site nou si aratos, in numai doua saptamani!

Pentru ca se apropie serbatorile de iarna, echipa 7donkeys ofera reduceri pentru serviciile de webdesign. Astfel, un site web de prezentare, un portal de stiri sau un blog personal costa numai 380 de lei. Tariful se refera la webdesignul realizat de noi si la operatiunile de punere in functiune a temei WordPress.

Daca ai deja un serviciu de hosting (gazduire) si o adresa este cu atat mai simplu si rapid. Daca nu ai inca adresa si gazduirea, te vom asista si te vom indruma cand le achizitionezi.

Un magazin online costa numai 888 lei, acesta fiind cel mai mic tarif de pe piata de publicitate din Romania.

Echipa noastra este alcatuita din oameni dedicati si pasionati. Orice proiect este intampinat cu bucurie si dus la bun sfarsit, spre multumirea clientilor nostri.

De Craciun sau de Anul Nou vei avea o noua pagina de internet, destinata publicului intern si extern al organizatiei pe care o coordonezi. Pana la Revelion 2016 vei putea trimite mesaje colaboratorilor si potentialilor clienti de pe noile tale adrese de email, conectate la domeniul websiteului construit impreuna.

Ia telefonul si suna sau scrie-ne chiar acum! Persoana de contact Marius Spînu, 0734423393, seven.donkeys@yahoo.com