.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

vineri, 15 aprilie 2016

Adobe Illustrator


Printre programele de grafică vectorială utilizate de membrii echipei 7donkeys.eu se numără și editorul Adobe Illustrator, probabil cel mai cunoscut software din această categorie.

Adobe Illustrator ajuta la implementarea unor efecte vizuale unice, care nu se regăsesc la alte programe, cum ar fi Corel Draw. Desi o parte dintre efecte pot fi reproduse prin mijloace diferite, usurinta executarii lor in Illustrator este un avantaj pe care il are acest program.

Adobe Illustrator este folosit in mod special pentru poiectele de grafică ale firmelor de branding sau de productie publicitara, din Romania si din lume. Dar programul mai poate fi utilizat si pentru a schita un website de la zero (build a webpage from scratch).  

Mai jos este un poster realizat pentru o firma de formare profesionala din Buzau. S-a folosit un Gradient Tool din ToolsPanel pentru fundal, copac si radacina. Copacului i-a fost apoi aplicat un efect de stralucire (Effect > Stylize > Outer Glow), apoi in spatele acestuia a fost folosita unealta Flare Tool, cu ajutorul careia au fost create razele discrete din background.

Daca ai nevoie sa realizam pentru tine un proiect de grafica, ne poti scrie sau ne poti suna oricand. Vom raspunde cu prietenie solicitarilor tale si vom crea afisul, brosura sau elementele grafice de care ai nevoie. Pentru noi conteaza sa oferim calitate si sa-i multumim pe clientii si colaboratorii pe care ii avem, asa ca poti avea incredere in talentul, pasiunea si implicarea noastra.

Persoana contact: Marius Spinu, Art Director 7donkeys.eu, 0734423393, seven.donkeys@yahoo.com