.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

vineri, 15 aprilie 2016

Relansarea siteului 7donkeys.euSalut! Sunt Marius Spînu, Art Director in cadrul echipei 7donkeys.eu si initiator al proiectului. Bun venit pe noul nostru website!

Echipa 7donkeys.eu transmite ganduri bune tuturor clientilor si colaboratorilor care s-au bucurat de serviciile puse la dispozitie de noi de-a lungul timpului. Pentru ca in luna mai 2016 se implinesc trei ani de la momentul lansarii, marcam acest prag aniversar cu o noua tema de site.

Tema implementata este una responsive, ceea ce inseamna ca se adapteaza diferitelor dispozitive mobile de pe care este accesata. Asta pentru a tine pasul cu noile standarde HTML5 si CSS3. In plus, am reafacut integral prima pagina, asa incat accesul la informatiile de baza sa fie mai rapid. De la prima accesare, utilizatorii siteului afla softurile, limbajele de programare si platformele utilizate de echipa noastra pentru implementarea proiectelor de Desktop Publishing. Imediat urmeaza prezentarea portofoliului, structurat astfel: Grafica statica, Bannere animate, Asezari in pagina, Websiteuri si Clipuri video. Urmeaza sa fie prezentate si primele aplicatii de mobil concepute de noi.

Pentru prima oara, am decis sa includ pe site si CV-ul meu, astfel incat viitoarele colaborari cu diferite institutii care au nevoie de serviciile noastre, sa implice o comunicare mai rapida si eficienta.

In calitate de Art Director si membru al echipei, va asigur de faptul ca muncim cu pasiune, pricepere si implicare. Raspundem cu prietenie solicitarilor dumneavoastra si furnizam servicii de desktop publishing calitative. Astfel, va invitam sa ne contactati pentru a discuta initierea proiectelor de care aveti nevoie.

Cu respect,
Marius Spînu

Art Director 7donkeys.eu