.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

joi, 6 aprilie 2017

Oferta primăverii: 1.000 de afișări - 30 lei, pe Radar de Media
Oferta primăverii: 1.000 de afișări - 30 lei, pe Radar de Media

7donkeys.eu și Radar de Media v-au pregătit pentru primavara lui 2017 o ofertă menită să vă atragă atenția și să vă aducă mulțumire, în cazul alegerii acestei colaborări. Este vorba despre 30 lei pentru 1.000 de afișări a banner-ului dvs publicitar pe Radar de Media + grafică GRATUITĂ și promovare GRATUITĂ pe canalele proprii de social media.

În cadrul acestei campanii, bannerele sunt oferite gratuit și aveți dreptul de a publica gratuit un advertorial pe siteul Radar de Media, care va fi promovat pe canalele de social media proprii.

Oferta are în vedere lunile APRILIE - MAI 2017, iar campaniile rulează pe 2 site-uri:
www.radardemedia.ro – publicație online specializată pe domeniul media
www.retetedesanatate.ro – publicație online de life style

Practicăm toate modelele de bannere și formate disponibile pe toate  ecranele (desktop, mobile, tabletă). Campaniile 7donkeys.eu oferă clientului posibilitatea de a monitoriza audiența si vizibilitatea bannerelor.

Publicațiile online partenere 7donkeys.eu sunt monitorizate de SATI, Histats și Google Analytics. Conform cifrelor furnizate de Studiul de Audiență și Trafic Internet, publicațiile online partenere 7donkeys.eu au înregistrat în luna curentă un număr de aprox. 114.021 de cititori unici și peste 311.245 de afișări lunare.

Ca surse de trafic, peste 44,5% din volumul cititorilor publicațiilor online partenere 7donkeys.eu  provin din motoarele de căutare (Google), iar aproximativ 25% din Social Media.
Organic Search: Google, Bing, Google images, Yahoo
Social: Facebook, Twitter
Referral: din preluarile articolelor publicațiilor noastre online, cross-link-uri
Direct: vizitorii care accesează în mod direct site-ul publicațiilor
E-mail: newsletter

Prețurile noastre sunt cele mai avantajoase de pe piață, în raport cu cifrele de audiență, publiul țintă (oameni din media cu studii superioare) și calitatea site-urilor. Mai jos sunt tarife la 1.000 de afișări, practicate de concurență, conform EAD.ro pentru martie 2017:

www.profit.ro - 100 lei
www.digi24.ro - 100 lei
www.rfi.ro - 100 lei
www.dilemaveche.ro - 90 lei
www.adevarul.ro - 84 lei
www.historia.ro - 81 lei
www.realitatea.net - 75 lei
www.news.ro - 100 lei

Contactați-ne acum:
Marius Spînu,
Coordonator proiecte publicitare 7donkeys.eu
0734 423 393
office@7donkeys.eu