.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

vineri, 10 noiembrie 2017

Cât costă să faci un website pentru firma sau afacerea ta?


Echipa 7donkeys.eu realizează website-uri de ani de zile, pentru România și pentru clienți din diferite state ale Uniunii Europene, public vorbitor de limba română. 

Desigur, site-urile pe care le realizăm pot fi în orice limbă sau în mai multe limbi, simultan: limba engleză, limba franceză, limba arabă, limba germană, limba italiană, limba maghiară, limba daneză, limba spaniolă, limba portugheză, limba rusă, limba suedeză, limba norvegiană, limba bulgară, limba greacă. 

Textele sunt traduse de noi sau sunt traduse de deținătorul site-ului web.  Traducerile sunt implementate într-un sistem ce face ușor accesul în site pentru fiecare cetățean al Uniunii Europene.
Dacă te-ai întrebat cât costă să cumperi o temă de site pentru adresa ta de internet, designul are costul cam de aproximativ 500 de lei. Poate te-ai întrebat «cât mă costă sau cât costă să faci un website?» Atât te costă: numai 500 lei. Este un pret mic, având în vedere standardele pieței și complexitatea website-ului realizat de echipa 7donkeys.eu 

Un website trebuie să fie ușor de întreținut, de administrat, de ajustat, de transformat. Te-ai întrebat? «Afacerea mea merge mai bine fără site?» Nu are cum să meargă mai bine decât cu site. Îți trebuie o pagină de internet, un domeniu de internet, ca o carte de vizită unde să te prezinți. Aici spui ce faci.
Dacă vrei ca acel domeniu de internet să meargă bine, să îți aducă mulți (din ce în ce mai mulți) vizitatori unici în fiecare zi, contractezi serviciile SEO, pentru a consolida site-ul cu termeni cheie și optimizare internă pentru motoarele de căutare și pentru rețelele de socializare, precum: facebook, Instagram. Mai sunt: Google Plus, Twitter. 

 Optimizarea pentru rețelele de socializare și pentru motoarele de căutare se face intern, dar mai ales extern, prin strategii de indexare și coroborare de linkuri care crează piramide vitale, care nu afecteazăstructura sau algoritmul de indexare al site-ului, în cadrul Google sau al altor motoare de căutare. 

Fie că ai un SRL-D sau un SRL, te întrebi « care este pretul pentru o pagina de internet pentru firma mea?». Este 500 lei un site web la comandă, cu temă, template sau design realizat sau montat pentru tine (dacă îl ai deja). În afară ce acesta îți mai trebuie SEO, www (domeniu de internet, adresa de internet, URL, tld) care se poate termina cu .ro sau .com sau .eu și hosting (găzduirea). Găzduirea se face pe un server din Uniunea Europeană, din SUA, din Canada ori România. 

Dacă nu ai habar de aceste strategii de realizare a unei pagini de prezentare pe internet, noi te vom asista gratuit și te vom consilia pe tot parcursul procesului.   

Tariful pentru constructia unei pagini de internet pentru business-ul tău este acceptabil aici (preț de PFA), comparativ cu preturile de la firmele mari din București sau care au colaboratori în afară, în Belgia, în Luxembourg sau în Olanda și Republica Moldova.

Pentru a cere un Contract și Factura pentru un Website, ne puteți contacta la adresa de email office@7donkeys.eu  sau seven.donkeys@yahoo.com ori la numărul de telefon 0040734423393 unde ne puteți comunica toate datele dumneavoastră sau ale firmei dumneavoastră și ceea ce aveți nevoie. Ne puteți suna inclusiv în weelend, la orice oră. Oferim asistență 7 zile din 7, permanent.

Facebook: fb.com/7donkeys.eu
Contact: http://www.7donkeys.eu/p/contact.html
Iată pagina noastră de servicii: SEO, web design, grafică vectorială, bannere animate și publicitare, clipuri video: http://www.7donkeys.eu/p/servicii.html

Marius Spînu 
0040734423393
office@7donkeys.eu   |  seven.donkeys@yahoo.com