.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Ce este o pagină de internet, o pagină web sau un web site?

Ce este o pagină de internet, o pagină web sau un site web? Website-ul este o colecție de documente sau fișiere adunate într-un dosar virtual care la rândul lui este stocat într-o bază de date digitală. Trebuie să știți că fișierele se mai numesc și files sau fileuri, dosarul se mai numește și folder, baza de date se mai numește și server.  

Serverul este calculatorul mai mare sau mai mic, ca și capacitate de stocare, conectat permanent (24 din 24 de ore / zi) la world wide web (www), rețeaua care reunește calculatoarele din întreaga lume, cu excepția Coreei de Nord!

Un site web poate fi asemănat cu o carte, o revistă, o broșură, un ziar, o publicație periodică, o carte de vizită, un birou online, un magazin online, iar lista asemuirilor poate continua, mergându-se până la un radio sau o televiziune online.  

Ceea ce utilizatorul de internet vizualizează pe site este designul, creat de echipa noastră, și conținutul, creat de aparținătorul site-ului, deseori, împreună cu noi!  

Limbajele folosite la crearea web design-ului sunt: html 5, css 3, javascript, jquery, bootstrap, php. Facem editări atât în front end, cât și în back end, preferând de obicei opțiunea de editare site full stack. Site-urile construite de noi sunt website-uri WordPress, cu panou de administrare (numit și dashboard) intuitive, adică ușor de administrat de către client.

Design web înseamnă acel design construit din coduri (pe care vizitatorul nu pe loate vedea niciodată), care sunt realizate de web designer sau de IT-ist, pentru a defini fonturile, imaginile, background-urile, culorile, cadrele, ramele, box-urile, frame-urile, animația, decorațiunile și așa mai departe. Designul web se crează printr-o temă de site, un șablon de site sau un template. De obicei, acesta este construit integral, după alte modele existente. Motivul: este mai simplu atunci când ai o referință (un model).  În momentul în care vede ceva deja creat, clientului îi este mai ușor să explice exact ce vrea.  

După ce realizăm grafica vectorială și designul paginii de internet, trecem la scrierea de articole (12 lei / articol) pentru indexarea website-ului. O altă etapă este trimiterea de newslettere spre o bază de date a clientului (adrese de email). Construim textul newsletterului și îl trimitem direct din site, spre baza de date existentă sau pe care echipa 7donkeys.eu o construiește pentru client.  

Mai trebuie precizat că acest site web (blog, portal de informații sau ce o fi el) este găzduit pe un server al unei firme care furnizează servicii de găzduire sau de hosting, firmă din România sau din străinătate. Acest hosting se plătește (la prețuri sau tarife modice), ca și acea adresă de internet, domeniu de internet, top level domain, tld, link, url, care începe cu www. și se termină cu .ro sau .com

Ca sistem de newsletter (abonament) intern al site-urilor WordPress folosim MailPoet, care trimite emailuri spre bazele de date indicate de noi. Conținutul îl realizăm la indicațiile aparținătorului site-ului, așa încât să transmitem un mesaj fidel intențiilor clientului nostru.

Dacă doriți să realizăm un site, cu design personalizat și adrese de email, echipa 7donkeys.eu vă stă la dispoziție! Ne puteți contacta pentru contract și factură la adresa de email office@7donkeys.eu sau la numărul de telefon 0734.423.393 unde ne puteți comunica datele de facturare și modelul de site pe care vi-l doriți. Ne puteți contacta oricând, în orice zi a săptămânii. Vă mulțumim!

Persoană de contact: Marius Spînu