.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

joi, 16 noiembrie 2017

Creare website cu design personalizat în Bucuresti - Ilfov și dezvoltare pagină de internet


Echipa 7donkeys.eu cu sediul în regiunea Bucuresti - Ilfov realizează operațiunea de creare website cu design personalizat pentru firma, afacerea sau compania națională / multinațională pe care o reprezinți în calitate de patron, administrator sau manager. După crearea designului personalizat, în cadrul unei teme sau al unui template de site wordpress, trecem la operațiunea de optimizarea pentru motoarele de cautare (Search Engine Optimisation - SEO), prin operațiunea de dezvoltare website, adică de aducere a paginii tale de internet în prima pagină a Google, pentru anumite cuvinte cheie inserate în site.

7donkeys.eu realizează websiteuri (portaluri, pagini de internet de prezentare, magazine online sau bloguri) de trei ani de zile și are deja în portofoliu un număr impresionant de astfel de proiecte concretizate cu succes, spre binele fiecărui client care a apelat la serviciile noastre.

Prețul unui website este variabil, dar de obicei costă 850 lei, costul incluzând setările SEO necesare pentru început de drum în noua afacere prezentată în mediu online.

Având sediul în județul Ilfov, realizăm pagini de internet pentru clienți din comuna Periș, Ciolpani, Gruiu, Nuci, Snagov, Grădiștea, Moara Vlăsiei, Balotești, Corbeanca, Dascălu, Petrăchioaia, Otopeni (oraș), Tunari, Ștefăneștii de Jos, Afumați, Voluntari (oraș), Găneasa, Mogoșoaia, Buftea (oraș), Chitila (oraș), Dragomirești-Vale, Chiajna, Dobroești, Pantelimon (oraș), Brănești, Ciorogârla, Domnești, Clinceni, Bragadiru (oraș), Popești-Leordeni (oraș), Glina, Cernica, Cornetu, Măgurele (oraș), Jilava, Berceni, Dărăști-Ilfov, 1 Decembrie, Copăceni, Vidra.

Din punct de vedere tehnic, putem vedea în ce constă realizarea unui web site. Ai nevoie de un domeniu de internet (adresă de internet, top level domain, tld, url, link). Adresa de internet începe cu www de la «world wide web», urmează un punct, urmează denumirea site-ului tău, din nou un punct și la final domeniul: ro (în unele situații, excepționale, se mai folosește și .com).

Următorul lucru de care ai nevoie este hostingul. Hostingul mai este numit și găzduire. Acesta este un serviciu furnizat de un așa numit provider. De regulă este vorba despre o companie națională sau multinațională, care îți oferă spațiu de stocare pe un server pentru a ține siteul acolo, așa încât el să fie accesat 24 de ore din 24, din întreaga lume. Mai există provideri de cartier, care au un server de 1 TeraByte și unde țin până în zece site-uri, fără a deconecta serverul de la energia electrică furnizată de agentul său, decât atunci când acest agent are o depanare în zonă. Spre deosebire de o multinațională care furnizează servicii de hosting, unde există alte strategii și resurse de energie electrică.

Și în al treilea rând ajungem la design, numit și temă de site, template sau șablon de site. Acesta face referire la modul în care arată pagina noastră de internet. Ce structură are (creată din html), ce culori și dimensiuni au fonturile (stabilite prin CSS), ce animații (javascript, jquery, bootstrap), ce funcționalități (php) etc.

Pentru a comanda un website, te rugăm să ne contactezi la numărul 0040734423393 sau la adresa de email office@7donkeys.eu, persoană de contact fiind Marius Spînu, Art Director.