.

Marius Spînu

Online Marketing Coordinator / Art Director

"Hi! I'm Marius, the founder of the «7donkeys.eu» project. Thank you for visiting our site! Our expertise regards the fields of Online Marketing and Desktop Publishing. As a team of young professionals our goal is to provide you the best quality. We work with passion and we are enthusiastic. You can contact us right now: 0040734423393 / office@7donkeys.eu "

duminică, 12 noiembrie 2017

Vreau un website cu design ieftin pentru firma sau afacerea mea!


Vrei un website cu design ieftin pentru firma sau afacerea ta? Numai 500 lei te costă un design ieftin, pentru pagina ta de internet. Împreună vom stabili meniul de site, adică butoanele, cum ar fi: Acasă, Contact, Despre noi, Servicii, Tarife, Galerie foto, Termeni și condiții, Metode de transport, Metode de livrare și așa mai departe. 

O pagină de internet de prezentare este indispensabilă afacerii tale. Aceasta poate funcționa ca și carte de vizită, ca birou online sau ca site de prezentare a serviciilor.  

Pe cartea ta de vizită ai nevoie să treci un www (numit și domeniu de internet, adresă de internet, url, top level domain sau tld) cu terminația .ro sau .com (disponibile mai sunt .org, .show, .info, .pt, .uk și așa mai departe). Acesta nu doar că dă prestanță afacerii tale, dar facilitează comunicarea directă, ajutând cumpărătorul sau clientul să știe: 

»   ce bunuri și servicii îi poți furniza, 
»   ce avantaje îi poți oferi în raport cu unii dintre competitori; 
»   pe ce ești specializat; 
»   ce valori ai, ce target ai etc.   

500 lei este un design ieftin pentru web siteul tău. Pagina de internet sau portalul (deoarece poate deveni un portal: site de știri) este construit în WordPress și poate dura de la 36 de ore până la două săptămâni, cu tot cu retușuri finale, observate și cerute de tine. 

Businessul tău are nevoie de promovare pe internet. Această procedură pornește inițial ca o procedură de branding și continuă apoi cu un proces constant de marketing online, targetare a clienților și sporire a cifrei de afaceri. Transmiterea mesajului la client este foarte importantă.  Astfel că noi realizăm și logouri, sigle sau identități vizuale pentru afacerea sau firma ta ori pentru tine personal, ca profesionist într-un anumit domeniu: trainer personal, hair stilist, consilier pentru dezvoltare personala, bucătar, interpret de muzică, actor, profesor etc. 

Poți vizita pagina noastră de facebook aici. Poți verifica datele noastre de contact aici. Sau ne poți scrie la office@7donkeys.eu  sau seven.donkeys@yahoo.com, pe Whatsapp, prin SMS sau apel telefonic la 0734423393, persoană de contact, Manager 7donkeys.eu Marius Spînu. Ne puteți apela la orice oră, 7 zile din 7. 

Realizăm: 

»   website Wordpress sau HTML 5 cu CSS 3 (pagină de internet, portal informații, website știri, blog personal), 
»   logo (siglă, identitate vizuală) în Corel Draw sau Adobe Illustrator, 
»   grafica vectorială în Corel Draw, Adobe Illustrator sau InDesign pentru pliante, flyere, afișe, roll-up-uri, bannere, fluturași, broșuri, cărți, coperte, reviste, ziare, publicații periodice, 
»   clipuri video (spoturi publicitare și de promovare, montaj și editare video; filmulețe YouTube, DailyMotion, Vimeo); 
»   așezare în pagină în InDesign. 

Realizăm site-uri web pentru diferite regiuni ale țării. Cum ar fi de exemplu, Regiunea de dezvoltare Sud-Est, cu județele Constanța, Buzău, Galați, Brăila, Tulcea, Vrancea. O altă regiune este Regiunea de Dezvoltare Regiunea de dezvoltare Sud - Muntenia. Pentru firmele de aici am realizat pagini de internet pentru proiecte finanțate cu fonduri europene. Avem județe precum: Călărași, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu, Ialomița și Teleorman. 

În Regiunea de dezvoltare Sud-Vest Oltenia, am realizat multe pagini de internet în orașul Craiova, municipiu reședință de județ pentru Dolj, dar și în udețe precum: Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea.
În Regiunea de dezvoltare Vest avem patru județe: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. În Regiunea de dezvoltare Nord-Vest: Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Sălaj și Satu-Mare. Regiunea de dezvoltare Centru cuprinde următoarele județe: Sibiu, Brașov, Alba, Covasna, Harghita, Mureș. 

În Regiunea de dezvoltare București - Ilfov este județul Ilfov (orașul Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești-Leordeni, Voluntari) și București (cu Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul , Sectorul 5, Sectorul 6). 

Nu în ultimul rând, în Regiunea de dezvoltare Nord-Est avem județele Botoșani, Bacău, Iași, Suceava, Vaslui și Neamț. 

Marius Spînu  
0040734423393 
office@7donkeys.eu   |  seven.donkeys@yahoo.com